Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Сара Брайтман ще лети и ще пее в космоса

отпечатай новината

11.03.2015 15:29 | Видян 2220 пъти

Сара Брайтман ще лети и ще пее в космоса

Британската певица и бъдещ космически турист Сара Брайтман заедно с бившия си съпруг, композитора Андрю Лойд Уебър работи над нова специална песен, която възнамерява да изпълни на Международната космическа станция /МКС/, съобщиха РИА "Новости" и Франс прес.

В един от хотелите в центъра на британската столица Сара Брайтман даде днес пресконференция, по време на която разкри някои подробности за бъдещия си космически полет. Певицата е съобщила, че кацането на човек на Луната е станало, когато е била на 9 години и за нея това се е превърнало в ключов момент.

"Това промени представите ми за живота" - е казала Брайтман. Брайтман, продала през кариерата си около 30 милиона записа, е отбелязала, че плаща за полета със собствените си средства. Подробностите от договора обаче не може да разгласи, тъй като са търговска тайна. Многобройните журналисти, изпълнили залата, са се интересували на първо място каква именно песен ще изпълни в космоса Брайтман.

Певицата не е разкрила много подробности. Казала е, че музиката е на Андрю Лойд Уебър и че сега се разработват всичките сложни технически подробности. Предстои например да бъде определено кой ще акомпанира на Брайтман от Земята - оркестър, детски хор или още един известен оперен изпълнител.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !