Крал Чарлз сияе, връщайки се към...

Крал Чарлз изглеждаше емоционален, когато направи...

Урсула фон дер Лайен може да забрани...

След САЩ и ЕС обмисля забрана на приложението....

Спират Шоуто на Слави?

отпечатай новината

13.06.2016 11:34 | Видян 3848 пъти

Спират Шоуто на Слави?

След повече от 15 години на екран "Шоуто на Слави" може да слезе от ефира на bTV. оговорът на Слави Трифонов с телевизията изтича на 1 септември и към момента не е преподписан. Това обяви самият той в предаването "120 минути" по bTV.

"Нямам нов договор с bTV в момента. Моят договор изтича на 1 септември. Ще се погрижа за основните хора, които са част от моето семейство и моя екип. Ако се наложи в зависимост от обстоятелствата, ще направя това, което се налага, защото имам достатъчно опит. Нито си вярвам повече, отколкото трябва, нито не си вярвам повече, отколкото трябва", каза той в отговор на въпроса дали планира да влезе в политиката.

Краят на отношенията му с bTV би съвпаднал с началото на кампанията за президентските избори и за референдума, който Шоуто инициира. Слави Трифонов оправда решението на сценариста си Филип Станев да скъса в ефир снимка на президента Росен Плевнелиев и заяви, че няма намерения да се извинява за сцената. "Не е незаконно това което направи Филип, но е емоционално. Аз не бих го направил, но е негово право. Може би не е морално, но не е незаконно. Това е неговото отношение към този президент", каза той.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !