Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Елена следи Бербо с детектив

отпечатай новината

25.08.2016 09:16 | Видян 2454 пъти

Елена следи Бербо с детектив

Съпругата на Бербатов здраво му е затегнала каишката и дори е наела частен детектив да следи всяка негова крачка, научи „Всеки ден". Красавицата се е изправила на нокти от ревност по мъжа си, след като разбрала, че го преследва бивша любовница, разказват запознати.

Причината за лудостта, която е обладала Елена, бил фактът, че мъжът й е заминал към родното Черноморие без нея, а там към момента пребивава й бившата му любовница Даниела Арнаут. Танцьорката, с която футболистът дълго време мачкаше чаршафите, тръбяла наляво и надясно, че още не може да го преживее и ще направи всичко възможно да си уреди среща с него. Елена приела думите й като откровена заплаха срещу себе си и семейството си и започнала да си скубе косите как да предотврати подобна среща. Приятелка й подшушнала да наеме частен детектив, който да следва стриктно мъжа й по петите и да й докладва всяко негово действие.

„Елена е напълно луда! До живот ще съм най-големият й кошмар! Знам доста неща за нея, но засега си мълча. Когато проговорих за връзката си с Митко, тя откачи, а не осъзнава, че трябва да ми е благодарна", съска през зъби Арнаут. Тя смята, че Бербатов дължи именно на нея щастливото си семейство, тъй като, ако не го била укротила, преди да се срещне с Елена, сигурно и досега щеше да е ерген и да сменя жените като носни кърпи. Благоверната на Бербо обаче не е на това мнение и чувствата й към танцьорката са всичко друго, но не и на благодарност.

Сега тя с нетърпение очаквала всяка новост за мъжа си, която й праща частният детектив, и тръпнела от ужас да не се окаже, че двамата са възобновили връзката си. Бербатов и Даниела се разделиха преди години, след което тя направи пикантни разкрития за връзката им. По думите й, дори когато той вече официално е бил с Елена, е продължавал да мачка чаршафите с танцьорката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !