Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Братът на Кевин Спейси с шокиращи разкрития за детството им

отпечатай новината

01.11.2017 09:47 | Видян 1285 пъти

Братът на Кевин Спейси с шокиращи разкрития за детството им

След като и Кевин Спейси бе обвинен от негов по-млад  колега, че се опитал да го изнасили, за звездата се застъпи неговият брат. Пред Daily Mail Рандал Фоулър разказва, че баща им често ги е тормозил като деца. Той бил нацист и дори подстригвал мустаците си като Хитлер. Когато Рандъл навършил 12 години го е изнасилил за първи път.

„Влезе при мен в спалнята. Обясни ми за птичките и пчеличките. После разкопча панталоните ми и предложи да си поиграем”, започна разказа си Рандал.

Ужасен младежът извикал майка си на помощ, но когато тя дошла бащата й наредил веднага да излезе и тя го послушала. „Никога не съм се чувствал толкова самотен. Баща ми ме изнасили. Така приключи детството ми”, сподели още той.

По думите му, баща му го изнасилвал в продължение на следващите четири години. Майката знаела за всичко това, но мълчала. Сестрата на Рандал и Кевин бяга от къщи като навършва 18 години.

С тези искрени изявления Рандал се опита да защити брат си като обясни, че е трудно човек да е нормален, растейки в такава семейна среда. След скандала обаче от платформата Нетфликс оповестиха, че спират излъчването на сериала „Къща от карти” след предстоящия му шести сезон.

"Къща от карти" е първата оригинална хитова поредица на Нетфликс, а Кевин Спейси изпълнява главната роля - на властолюбивия политик Франк Ъндърууд.

Повод за спирането на сериала е обвинението в непристойно поведение от актьора Антъни Рап. Според него, Кевин се опитал да го изнасили преди 30 години. Спейси веднага се извини публично като обяви официално и сексуалната си ориентация.

Контактмюзик съобщи, че Международната академия за телевизионни изкуства и науки, която присъжда международните награди "Еми", е взела решение да не връчва едно от почетните си отличия на Кевин Спейси, който беше обявен за носител на приза на учредителите през юни.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Outnow.ch

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !