Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Ричард Гиър празнува 100-г. на баща...

Ричард Гиър празнува 100-г. на баща си: Фото на деня

Луна и Диана Великова свършвили заедно за клип

отпечатай новината

29.11.2017 10:50 | Видян 5967 пъти

Луна и Диана Великова свършвили заедно за клип

Вчера стана ясно, че певицата Луна крие срамна сексуална тайна. Е, днес това се потвърждава, след като се появиха лесбо сцени с нейно участие. "Изпитах оргазъм по време на снимките на песента ми "Чики-чики". Възбудих се зверски, докато фотомоделът Диана Великова докосваше гърдите ми с върха на пръстите си."

Това признание направи скандалната фолкпевица Луна, малко преди да влезе в сезона на най-харесваните на "Вип Брадър". "С Луна много си допаднахме. И двете получихме оргазъм още на снимките, след като се пипахме", признава и самата Диана Великова.

Песента "Чики-чики" Луна записва през 2002 година. Тя е снимана в един от апартаментите на певицата в столицата. В снимките й партнира надарената със супергръдна обиколка Диана Великова. Двете се съблекли, както ги е майка родила, и се галили по най-интимните места. "Харесах много Диана, защото аз не бях водещата в леглото.

За първи път се оставих в ръцете на друг човек. Доста време след бурната сцена двете лежахме и не ни се ставаше. От тогава с Диана се виждаме всеки ден", казва Луна. "Исках да снимаме клипа в моята спалня, за да се отпусна.

Правиха ми татуировките 4 часа преди да започнат снимките. Кръвта ми се смрази, затова изпих три чаши червено вино. От тях погледът ми блесна", спомня си Луна. В скандалния клип й партнират и двама мъже - двукратният световен шампион по вдигане на тежести Златан Ванев и фотомоделът Филип, пише blife.bg.

Скандалния клип можете да видите в нашата Видео Галерия!

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !