Уилям наруши мълчанието си за рака на...

Принц Уилям обеща да се "грижи" за принцесата на Уелс,...

Македонци пристигат в Съни бийч с...

Група македонци ще пристигне в хотела в „Съни бийч“ тази...

Гаджето на Преслава разследван в акция Лукс

отпечатай новината

05.02.2018 16:40 | Видян 5528 пъти

Гаджето на Преслава разследван в акция Лукс

Гаджето на фолк звездата Преслава се оказа един от първите проверявани от прокуратурата в акция Лукс, разпоредена от главния прокурор Сотир Цацаров.

От няколко дни компетентните органи разследват произхода на средствата, с които Павел Лазаров е придобил тузарски апартамент в София и два луксозни автомобила, узна репортер на Таблоид.

Според проверяващите, мускулестият възлюбен на Преслава е придобил жилище и автомобили на стойност над 1,5 милиона лева за последната година и половина. В този период Павел броил 900 бона за огромен апартамент в южен столичен квартал, както и още 600 000 лева за двата си автомобила Бентли и Мерцедес.

Пред разследващите гаджето на Преслава е обяснил, че развива бизнес със земеделски земи. Роденият във Враца здравеняк стопанисвал няколко хиляди декари овощни дръвчета в района около Мездра и дори прибирал европейски субсидии за бизнеса си.

Ченгетата обаче подозират, че земеделския бизнес е само параван за същинските занимания на Павел Лазаров. В миналото врачанинът е бил разследван за трафик на наркотици, като допреди 2-3 години е бил приближен до подсъдимия като наркобос Стефан Бонев – Сако, твърдят запознати.

Запознати с проверката, която се осъществява спрямо гаджето на Преслава допускат, че Павел може да се опита да оправдае част от доходите си за покупката на скъпо жилище и луксозни лимузини с фиктивен заем, отпуснат му от неговата възлюбена.

Преслава е сред най-добре платените певици в страната, като хонорарът ѝ за участие надхвърля 7000 лева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !