Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Дичо учи дъщеря си на сноуборд

отпечатай новината

12.02.2018 15:54 | Видян 2129 пъти

Дичо учи дъщеря си на сноуборд

Дичо и съпругата му Карина приобщиха 3-годишната си дъщеричка Ариел към семейната страст към зимните спортове, като й показаха първите стъпки за карането на сноуборд.

Това стана ясно от умилителен кадър, споделен от гордата майка в социалните мрежи, на който се вижда как малкото момиченце е седнало на снега, а към крачетата му е прикрепена зелена дъска за сноуборд.

Именно спорта и здравословното хранене са сред заниманията, в които Дичо и Карина са отличен тандем. Двамата са заедно от около 11 години. Близо толкова е разликата и във възрастта им в полза на певеца. Дълго движели в обща компания преди да пламне искрата помежду им. Докато напаснат ръбчетата на характерите си, се разделяли няколко пъти, но за не повече от две седмици. Дичо неведнъж е казвал, че именно Карина е любовта на живота му и с нея е намерил своя център.

Идеята да станат трима започват да обсъждат на седмата година от връзката си. Решават, че ако имат момиченце, то то ще бъде кръстено на Малката русалка. Вариант за мъжко име нямат, но съдбата работи в унисон с желанията им и Ариел е зачената изключително лесно. Момиченцето дебютира във видеото към „Цял живот”, където Дичо кръстосва глас със Спенс, а в ролята на екранната му майка влиза жената на Ицо Хазарта.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !