Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Анджелина Джоли откровено за остаряването: Харесва ми

отпечатай новината

18.03.2018 09:12 | Видян 3881 пъти

Анджелина Джоли откровено за остаряването: Харесва ми

Актрисата Анджелина Джоли сподели откровено размислите си за остаряването. 42-годишната звезда заяви пред Инстайл, че колкото повече остарява, толкова повече вижда приликата между себе си и майка си – покойната Маршелин Бертран. 

„Поглеждам в огледалото и виждам, че изглеждам като майка ми, и това ме стопля. Освен това виждам, че остарявам, и това ми харесва, защото означава, че съм жива – живея и остарявам“, сподели тя в интервюто.   

„Не ми харесвам да имам случайни тъмни петна от бременността, със сигурност. Виждам недостатъците си. Но това, което виждам и ми харесва, не е свързано със структурата ми или външния вид. По-скоро това, че виждам семейството си в лицето си. Виждам възрастта си“, добавя тя.   

Тя признава, че като тийнейджър-бунтар е боядисвала косата си с маркер. „Бях малко мъжкарана. И бях малко пънкарка. В днешно време е често срещано да си боядисваш косата синя, например. По мое време се избелваше и се използваше Шарпи (вид маркери)“, казва актрисата.   

Докато била момиче, тя никога не се прехласвала по грима. Но сега с удоволствие наблюдава 13-годишната си осиновена дъщеря Захара да се забавлява с приятелките си по този начин. 

„Купувам много, особено за З (Захара). Тя мина през период на пробване на различни неща, но е доста естествена. Помня, че имаше преспиване у приятелка една вечер и те си говореха, че ще се облекат специално и ме питаха дали имам грим. Дадох им грим, но аз нося само едно червено червило и черна очна линия и спирала – имам най-скучния комплект за грим. А с дъщеря ми сме с различни нюанси на кафявото. Сега имам резервен комплект, в случай, че някой иска да си играе“, разкрива Джоли.   

Тя се надява, че децата ѝ ще се научат как да бъдат себе си, вместо да позволява на социалните медии да им налагат вкусовете си, пише БЛИЦ.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !