Арман Царукян отговори колко струва...

Арман Царукян е на върха на славата, след като победи...

ПП осигури застрояването на Корал,...

Корал е считан за нещо като собствен от Кирил Петков,...

Джоли учи 9-годишния си син да пилотира

отпечатай новината

14.05.2018 09:00 | Видян 1535 пъти

Джоли учи 9-годишния си син да пилотира

Холивудската звезда Анджелина Джоли се е заела да обучи най-малкия си син – 9-годишния Нокс, да пилотира самолет. „И двамата обичаме да сме във въздуха. Много съм щастлива, че имам възможността да видя как преоткрива летенето. Все още има нужда от помощ в достигането на педалите, но няма да е за дълго“, горда е майката.

По пилотирането тя самата се запалила, след като най-големият й син Мадокс проявил интерес към самолетите от дете. Затова звездата от „Господарка на злото“ започнала уроци още през 2004 г.

Междувременно слухове отново забъркаха името на Джоли в скандал с доскорошния й съпруг Брад Пит. Според спекулации, отречени от техни представители, актьорът вече планирал да посрещне общ наследник с Дженифър Анистън, което от своя страна провокирало нервен изблик от страна на Анджелина.

Макар подновеният романс между звездата от „Приятели“ и Пит да бе тиражиран в медийното пространство, близки до актьора издават, че двамата не поддържат връзка. Пред gossipcop.com те определиха слуховете за евентуалното бебе между Пит и Анистън като „абсурдни“.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !