Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Equinox: Конкуренцията тази година бе по-силна

отпечатай новината

14.05.2018 17:30 | Видян 1884 пъти

Equinox: Конкуренцията тази година бе по-силна

„Конкуренцията тази година беше много по-силна от предната. Имаше поне 15 песни, които можеха да бъдат определени като фаворити“, това обясниха пред БНТ Владимир Михайлов и Жана Бергендорф от Equinox ден, след като кацнаха на родна земя от Евровизия.

По думите им, те са направили своето най-добро изпълнение именно по време на финала на конкурса, като уточняват, че не се чувстват ощетени от крайното класиране.

„Не чувстваме някаква несправедливост. Нашата песен трябва да се слуша повече от веднъж. Голяма част от гласуващите на Евровизия виждат песните за първи път, посочи Йоана Левиева-Сойър, продуцент на българското участие на Евровизия. Тя бе категорична, че страната ни за пореден път е оставила следа в рамките на песенния конкурс.

Междувременно фенове скочиха срещу победителката от конкурса Нета заради „присвояване“ на японската култура за представянето ѝ на сцената в Лисабон, пише Монитор. Въпреки това тя получи поздравления от звезди като актрисата Гал Гадот (Жената чудо) и Дж. К. Роулинг.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !