Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Сестрата на Жоро Илиев изнемогва

отпечатай новината

30.05.2018 16:23 | Видян 3103 пъти

Сестрата на Жоро Илиев изнемогва

Сестрата на покойните мафиотски братя Георги и Васил Илиеви изнемогва в родния си Кюстендил и едва свързва двата края, оплакват я в града.

Откакто се родили близначките им, Мариана Илиева и мъжът й Емил трудно се справяли с грижите за трите си деца и разчитали единствено на постъпленията от бара си в Слънчев бряг.

Конкуренцията обаче ударила заведението още преди няколко години и сега то е на доизживяване, пише „Галерия“.

В същото време разходите скочили рязко с увеличаване на семейството. Дрешките, памперсите и бебешките колички и кошари за близначките Ема и Александра се отразили тежко на бюджета и Мариана и Емил постоянно били в заеми.

Ситуацията допълнително се утежнявала от големия им син Георги, който е ученик и също „гълта“ доста средства. Наложило се дори сестрата на Главния да иска пари от майка си – баба Венка.

Откакто тя загуби и двамата си сина след показни разстрели, тя давала мило и драго за последното си живо дете – Мариана. Само че всички те не разполагали с наследството на братята. Както е известно – целият легален бизнес на Жоро премина в ръцете на Мая Илиева. Уж наскоро реши да го подели с роднините, но те все още не са го помирисали, тъй като вдовицата отлагала документното уреждане. Тя предпочитала да релаксира в огромното си имение в Доминикана, вместо да се занимава с излишни дейности. Когато не е там, предпочита да обикаля света.

Докато роднините на Жоро я упрекват, че е егоистка, тя пък смятала, че Мариана сама се докарала до този хал. Навремето разчитала само на бара, а мъжът й Емил нямал нито един ден трудов стаж.

Източник: HotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !