Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Калина от София – ден и нощ с нова модна колекция

отпечатай новината

14.07.2018 09:07 | Видян 2408 пъти

Калина от София – ден и нощ с нова модна колекция

Калина Кузманова, позната от сериала „София – ден и нощ“, има нова страст – модата! Но не като потребител, а като творец. Чаровната блондинка отскоро има своя модна марка, наречена Just Kalina.

"С най-голямата си любов започнах да правя тези дрехи за вас! Надявам се, че моите модели ще ви донесат безброй красиви моменти и мигове с вашите близки. Hадявам се, да се чувствате красиви и неустоими с моите дрехи. Всяка дреха минава през ръцете ми и в нея оставям моята огромна любов към вас! Лично правя моделите, търся най-подходящите и качествени материи и платове, следя и участвам в процеса на шиене и лично аз ви ги изпращам. Във всяка една чанта на Just Kalina, направена специално за вас, оставям индивидуалното послание и пожелание за всяка една от вас!“, пише в сайта си звездата от „София – ден и нощ“.

Новата модна колекция на Калина Кузманова е наречена „Любов“. Модели от нея дебютираха на „Парада на модата“ в края на юни в Плевен, където свои модели представиха още дизайнери от САЩ и Кипър.

Калина е завършила Бизнес и международни отношения в Милано. Става известна от хитовия сериал „София – ден и нощ“, а занапред все по-често ще я виждаме да се изявява и като моден дизайнер.

Източник: elle.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !