200 лв. тест за коронавирус само в 2...

"Защото съм отговорен гражданин и още преди да се...

Васко Василев се връща за още шест...

Тази година виртуозният цигулар Васко Василев няма да...

Кроманьонци окупираха Фермата

отпечатай новината

30.10.2018 10:32 | Видян 446 пъти

 Кроманьонци окупираха Фермата

В пределите на риалити формата „Фермата“ изненадващо се появиха „нови“ участници.

Това е племето „Камък“, което е съставено от четирима кроманьонеца – камък Жоро, камък Роман, камък Митко и камък Дидо. Освен че залагат на специфичен стайлинг и облекло от чували, те имат и своя муза, която е причината за създаването им – единствената богиня, на която се кланят, Росица.

Шегата на съфермерите е плод на редовните скандали, които и четиримата имат с емигрантката в Лондон. Тя вече е категоричен дразнител номер 1 в шоуто, който в последните седмици се държи така, че си спечели определението „кроманьонец“.

„Тъй като си имаме една кроманьонка във „Фермата“, решихме да й отделим част от свободното си време и малко да пресъздадем нейното поведение“, заяви камък Митко.

„Музата за всички щуротии, които извършихме днес, е Роси. Мисля, че божество Роси не осъзнава, че се бъзикаме с нея“, допълни на свой ред камък Жоро.

Неандерталското племе „Камък“ изненада другите участници, появявайки се на церемонията по избор на фермер на седмицата, преди водещият Иван да прочете писмото на напусналия Калоян и да направи забележка на Роси и Симеон за пиянските им изцепки от предната вечер.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !