Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Мария Илиева разказа как детето е преобърнало живота й

отпечатай новината

26.11.2018 17:30 | Видян 2657 пъти

Мария Илиева разказа как детето е преобърнало живота й

„Беше много вълнуващо да съм сред всички най-успели, ярки и истински жени на България, които бяха номинирани във всички категории. И съм много щастлива, че точно тази година получих това признание, защото тя е най-щастливата, най-смислената, най-важната за мен от моя живот”.

Така коментира приза Жена на годината в категория Музика известната поп изпълнителка Мария Илиева, която партнира на Николай Василковски в предаването Събуди се по Нова Телевизия.

Тя разказа как се е променил живота й откакто е майка. Синът й Александър е на 10 месеца и също присъства на церемонията на наградите Жена на годината.

„Промени се животът ми, Александър категорично преобърна всички приоритети, защото появата на едно дете е освен огромно щастие и огромна отговорност и всъщност първата мисъл, която имам, без значение какво правя и какви ангажименти имам, е за него”, разказа певицата.

Между грижата за бебето и музикалните си ангажименти Мария Илиева успява да събере най-добрите си песни в албума Всичко, който ще е на пазара на 1 декември.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !