Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Андрей събира кравешко ако с голи ръце

отпечатай новината

07.12.2018 10:49 | Видян 1267 пъти

Андрей събира кравешко ако с голи ръце

Водещият на Фермата: Съединение Андрей Арнаудов направи прецедент в шоуто, давайки възможност на участниците в рамките на 1 час да го използват като работна ръка. Фермерите използваха доста удачно шанса да се избъзикат с половинката на Иван и се организираха в мисията „да се погаврим с Андрей“.

В момента, в който Андрей влезе, облечен в дрехи за работа, IT търговецът Жоро го заведе в обора, за да почисти „подаръците“, които кравите са им оставили. Вместо с лопата обаче, Георги обяви, че, за да се пести сламата, фекалиите трябва да се събират с голи ръце. Макар че усещаше, че нещата не са както му ги представят, Андрей не се поколеба да се захване с мръсната задача.

Последва издояване и на самите крави. След като понаучи техниката с обработката на вимето, водещият опита да пие мляко директно от източника, отново под вещите напътствия на Жоро. Разбира се, като абсолютен новак, Андрей не се справи и изпръска с мляко лицето и очилата си. Освен това остана жаден, тъй като не успя да улучи единствено устата си.

Плетенето на рогозки пък беше най-трудоемката работа, която му се наложи да изпълни. Както сам призна, така нужното за целта търпение му липсва и само след няколко минути той се отказа да усъвършенства уменията си в този занаят, пише ХотАрена.

И ако храненето на прасетата, прибирането на гъските и рязането с трион се оказаха в неговите възможности, то цепенето на дърва, особено по-големите, не бяха в стихията му и дори Дидо обяви, че от Андрей дървосекач няма как да се получи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !