Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

MasterChef България се завръща с нова кухня

отпечатай новината

19.02.2019 15:30 | Видян 1304 пъти

MasterChef България се завръща с нова кухня

Петият сезон на MasterChef по bTV ще посрещне нова „порция“ перспективни хоби-готвачи в чисто нова кухня. Кулинарите, готови да променят живота си, да демонстрират таланта си и да устоят на предизвикателствата на авторитетното жури, ще се борят за престижната титла и голямата награда от 100 000 лева пред милиони фенове на всички платформи на bTV. А напълно обновеният дом на MasterChef ще ги провокира с пъстри цветове, уютни кътове за почивка, нов ресторант и няколко пъти по-голям склад с богата палитра от продукти.  

На 25 февруари, точно в 21:00 часа кандидатите да получат престилка от Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу, ще преливат от вдъхновяващи истории и различна мотивация и ще горят от амбиция в най-голямата кухня на България. Звуците на рязане, пасиране, блиндиране и пържене ще завладеят ефира на bTV, а шоуто на добрия вкус ще удовлетвори и най-заклетите и взискателни фенове. Модерните тенденции на световната сцена, формулите на изпитани рецепти и иновативни техники ще се съчетаят в едно, за да обогатят още повече кулинарната култура в България.
 
Млада дама, магистър-фармацевт, която е сред новите гладиатори в кухнята, заявява: „Много обичам да готвя, много обичам да ям! Храната е целият ми живот!“. Друга признава, че досега е посветила дните си на отглеждането на децата, семейството и работата, но сега е моментът да сбъдне мечтата си.

В кухнята на добрия вкус ще влязат още полицай – тежки престъпления, модел, художник, културист и ветеринар на диви животни. Най-младият хоби-готвач тази година, който иска да спечели титлата MasterChef, е само на 16 години. Както и в досегашните сезони, „гладиаторите“ ще представят своите виждания за първокласна кухня и често ще надминават нивото на дългогодишни професионалисти.

Първата дама на MasterChef България Силвена Роу ще изследва и характерите на новите гладиатори в кухнята, безспорният авторитет Андре Токев ще търси в ентусиастите мисленето на професионалисти, а гениалният творец Петър Михалчев ще поощрява и критикува със страст, но по заслуги.

Журито ще намери хора, достойни да дават пример на българите със своята сила, постоянство и елегантност, но напрежението на гладиаторската арена ще отсее само най-добрите. Хоби-готвачите трябва да защитят претенцията си като се изправят пред различни предизвикателства по пътя към мечтаната титла – оценка от животни, сбъдване на детски мечти, изобретателност в полеви условия и много други.

„MasterChef е шоуто, което се превърна в институция, промени кулинарната култура в България и даде отражение дори на градския речник. С него bTV създаде тенденция, зададе критерий за качество и промени обществените нагласи към професията готвач“, коментира Маргарита Александрова, директор „Програма“ на bTV Media Group.

Петият сезон на шоуто се реализира от продукционния екип на bTV.

„Това, което ще остане запазена марка на MasterChef, е че ще продължи да променя съдби. Историите и мотивацията на новите гладиатори в кухнята със сигурност ще създадат нови успешни готвачи, какви станаха голяма част от техните предшественици“, каза Ангелина Белчева, мениджър Локална продукция в bTV Media Group.

MasterChef ще пусне най-запалените си фенове и зад кадър, в специалните ексклузивни видеоматериали, които ще бъдат достъпни на сайта masterchef.btv.bg.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !