Тарантино се отказа от последния си...

Рядко се случва обявен холивудски проект да бъде рязко...

Меган Фокс е неузнаваема без грим

Феновете на Меган Фокс бяха оставени да правят двойни...

Масларова отказа да влезе във ВИП Брадър

отпечатай новината

18.03.2009 17:38 | Видян 8639 пъти | Гласували 2

Масларова отказа да влезе във ВИП Брадър

Министърът на труда и социалната политика Емилия Масларова отказа да влезе за 30 минути в къщата на Биг Брадър и да представи каузата на изоставените деца. Това обяви самата Масларова днес с отворено писмо до ръководството на Нова телевизия. В него се казва:

"Харесвам идеята да се приобщите към усилията на българската държава и българското общество да направят по-добра съдбата на тези от нас, които животът е ощетил. Заради това в продължение на няколко седмици социалното министерство ви подкрепяше да намерите най-вълнуващите истории и идеи за благотворителната ви мисия. Вие ще имате съдействието ни и до финала на ВИП БРАДЪР, когато ще стане ясно дали сте успели във вашето начинание.

Надявам се да сте постигнали целите си, защото държавата има нужда от съюзници. Надявам се също така, че нуждите на едно шоу няма да обезсмислят в една или друга степен каузата на благотворителността. Че тя няма да потъне под развалините на обичайните за подобно предаване разпри и кризи. Или няма да бъде забелязана както трябва от разточителните пиршества на масата в Къщата на ВИП БРАДЪР. Че „живучкането” или страстите в Къщата няма да удавят високата ви цел, която между впрочем се нуждае и от известна дискретност. Аз съм с вас, докато преследвате целите на благородната си кауза. Но не бих искала да стана част от стълкновенията и страстите на едно шоу.

За жалост, вие не приехте предложението ми за участие на една млада българка, която съвсем ненатрапчиво изпълнява моралната си мисия в продължение на три години, като се грижи за едно клето създание. Необяснимо за мен, нейната история остана безинтересна за вас. Вие нямате нужда от вечеря, приготвена от социалният министър, а примерът именно на Аделина. С удоволствие отстъпвам мястото си на това прекрасно момиче, което даде вълнуващ пример за безкористна и сърцата отзивчивост към уязвените от съдбата. Разбрах, че това не се вписва в сценария ви за шоу на крайните страсти. Но се надявам, че ще преосмислите решението си–понеже примери като нейния са всъщност ЖИВОТЪТ".

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !