Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Майкъл Бубле пристига с цялото си семейство у нас

отпечатай новината

21.03.2019 11:18 | Видян 617 пъти

Майкъл Бубле пристига с цялото си семейство у нас

Кадифеният глас, който може да разтопи всяко сърце, Майкъл Бубле заяви, че кариерата му е „кръгла нула по скалата за неща, които го вълнуват“. Певецът, който ще изнесе първия си концерт у нас на 14 септември, винаги е поставял семейството си преди работата. А с особен интензитет признава това в последните две години, в които петгодишния му син Ноа се бори с диагнозата рак.

Това е и основната причина да пътува с цялото си семейство на актуалното си турне, част от което е и София. До сега е избирал най-скъпият начин да прави музикалните си обиколки - три седмици изнася концерти, след което две седмици е с жената и децата.

„Не е финансово изгодно, но за мен няма значение. Аз избрах най-доброто от двата свята. Не мога да изляза на сцена и да съм щастлив, ако не съм със семейството си. А най-хубавото е, че те ще пътуват с мен на турнето!“, разкрива Бубле.

Докато пък си е вкъщи дори не мисли за работа. “Тя е чиста нула по скалата на нещата, за които се тревожа. Може да ви се стори сладникаво, но аз помня как седях и си мислех: „Защо по дяволите се тревожа за всички тези л**на?“ За това ли се притеснявам? За чуждото мнение, за някакви цифри? Това е тъпо.

Единственото важно е да се радваш на малките неща и да не си толкова зает или вманиачен колко те харесват хората или колко пари правиш“, казва певецът.

Като човек, преминал през много трудности в живота, днес той признава, че жена му Луисана и техните деца Ноа, Елиас и 7-месечното бебе Вида, са тези, които коват бронята му пред другите.

„Семейството ми, с любовта, която ми дава, създава и моята броня за пред другите. Така е през целия ми живот и кариера без значение кога и колко успешен съм бил, без значение колко ми е хубав костюма, или колко ми е скъп часовника. Под всичко това е бронята, която те са ми изградили“.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !