Френски топготвач глези Мара

Френски топготвач сервира специално за Мария!...

Творци в защита на Джоан Роулинг

Известни британски творци, сред които писателят Йън...

Радо Шишарката стана баща

отпечатай новината

15.07.2019 17:30 | Видян 1645 пъти

Радо Шишарката стана баща

Радо Шишарката отново е баща, при това на достолепната 53-годишна възраст.

След 16 години чакане изпълнителят на легендарните чалга парчета Курви, сбогом и Тигре, тигре се сдоби с мъжка рожба. Бебето е кръстено Самуил. Пеленачето се появило на бял свят в събота преди обед  - 6 юли, за радост на цялата фамилия Петрови и било гръмогласно, колкото знаменития си баща, пише Уикенд.

Юнакът проплакал в популярна сред ВИП персоните у нас столична болница, а родителите му сияели от щастие, разказват близки до семейството на Радослав и на втората му съпруга Силвия.

До последно раждането се пазело в пълна тайна и само малцина знаели, че Радо ще става татко. Бъдещите родители мълчали от суеверие и горчив житейски опит.

Двамата се надявали на свидна рожба още през декември 2011 г., когато изпълнителят на Шопската салата сключил граждански брак със Силвия след 8 години връзка. Присъстващите на бракосъчетанието старателно оглеждали корема на булката и били сигурни, че ще има бебе, но такова не се появило.

След години Радослав бил на крачка от това да се сдобие с хлапе от любимата. Съпругата му, която работела във фондация за подпомагане на изоставени деца и сираци отново забременяла. Нещата вървели нормално, но в осмия месец се появили усложнения. Въпреки медицинската намеса, бебето не могло да бъде спасено...

Кандидат родителите тежко понесли загубата и станали суеверни. Почнали да мислят, че наистина има лоши очи, които урочасват и че уроките могат да развалят и най-сигурното нещо. Това били причината да не казват на никого, че Силвия пак е бременна. Когато почнало да й личи, настоявали за дискретност пред близките си.

Така след доста мълчание и спазване на куп народни ритуали, които мнозина наричат бабини деветини, двойката станала родители на малкия Самуил. За Радо това е трето по ред дете. От първия си брак с медицинската сестра Таня той има две деца – син Петър, който днес е малко над 30-годишен и дъщеря Бетина, която е на 24 г. Те са напълно самостоятелни и не били против нито за втория брак на баща си, нито за появата на малкия им брат.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !