Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Брат Пит и Марго Роби в закачка с Леонардо ди Каприо

отпечатай новината

18.07.2019 12:12 | Видян 2330 пъти

Брат Пит и Марго Роби в закачка с Леонардо ди Каприо

Какво се случва, когато на едно място се съберат звезди от ранга на Леонардо ди Каприо, Марго Роби и Брат Пит? Чиста проба забавление, нищо повече.

Точно такъв беше и случаят при последното интервю на тримата актьори, в което Пит и Роби се опитват да отговорят на въпроса дали Джак от „Титаник“ е можело да бъде спасен. В ролята на младия художник влиза самия Ди Каприо, който прави невероятна игра, когато е още на 23 години.

Във филма, режисиран от Дейвид Камерън и разказващ истинската история за потъването на най-големия кораб по онова време, Джак Доусън (Ди Каприо) и Роуз Девит Букатер (Кейт Уинслет) се запознават докато плават към Америка и между тях веднага пламва любовта.

За съжаление, корабът се удря в айсберг и започва бързо да потъва. Все пак двамата влюбени намират една врата на каюта, на която Роуз се качва, за да не измръзне в ледените води на Атлантическия океан. Джак обаче остава във водата и накрая измръзва.

Този нещастен край кара хиляди фенове и до днес да дебатират дали е имало място за още един човек върху тази врата. Самият Камерън е отговарял многократно, че краят е такъв, защото по физически причини, ако Джак се качи при Роуз, то двамата ще натежат много и евентуално ще потънат.

Това обаче явно не задоволява всички и наскоро този въпрос отново беше повдигнат. Този път той беше зададен към колегите на Ди Каприо – Марго Роби и Брат Пит, с които той играе във филма „Имало едно време... в Холивуд“.

Роби отговори, че това е най-голямата дилема в модерното кино, а бившият съпруг на Анджелина Джоли сподели, че ще трябва да гледа още веднъж филма, за да даде точен отговор. Самият Ди Каприо отказа да коментира с лека усмивка. Пит се опита да го плъзне, за да измъкне нещо повече, но колегата му остана непоколебим.

Най-вероятно този спор никога няма да бъде разрешен, но пък може да се насладите на играта на Марго Роби, Брат Пит, Леонардо ди Каприо, Дакота Фанинг, Ал Пачино, Кърт Ръсел и други в „Имало едно време... в Холивуд“. Последният филм на Куентин Тарантино излиза в България на 16 август.

Източник: tialoto
Снимка: Reuters

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !