Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Анджелина Джоли губи дъщеря

отпечатай новината

05.08.2019 11:49 | Видян 2874 пъти

Анджелина Джоли губи дъщеря

Първоначално Бард Пит и Анджелина Джоли бяха доста симпатичен дует в киното, след това и най-красивата двойка в Холивуд, а после целият свят три години подред следи техния развод. Каквото и да казват, това си беше още една Санта Барбара, но, както изглежда, дори и с развода тази история не приключва.

Джоли и Пит имат шест деца, три от които са биологични. В момента всичките те живеят с майка си, но има повод да се мисли, че скоро ситуацията може да се промени кардинално. Все по-често в медиите се появяват слухове за възможен скандал в семейството на Джоли.

Наскоро най-големият син на двойката Мадокс заяви, че веднага щом навърши пълнолетие, ще започне дело срещу майка си за родителските права над останалите деца. Според него, в дома им преобладава абсолютно нездравословна атмосфера, а спорът между родителите оказва фатално влияние върху децата.

Тези слухове обаче бяха бързо опровергани. Анджелина лично разказа, че юношата иска да влезе в колеж и да се премести в Южна Корея. А това решение ще стане реалност доста трудно, ако той трябва да се грижи за братята и сестрите си. Едва бе отминала тази буря, когато се зададе нова - 13-годишната дъщеря Шайло заявила пред майка си, че не желае повече да живее с нея и иска да отиде при баща си.

Тя дори била съгласна да се премести при родителите на Пит, само и само да не е до майка си. Момичето било изморено от безкрайното внимание на журналистите към жената, дала ѝ живот. "Домът им прилича на зона на природно бедствие. Шайло вече не може да търпи. Тя е поставила Джоли пред факта на своето преместване, не е искала разрешение. Естествено, постъпката на Шайло е съкрушила Анджи, все пак тя има нужда от своите деца", разказва приятелка на звездата, пожелала да запази анонимност.

В същото време други източници твърдят, че Шайло е обидена на майка си, защото не ѝ дава да се вижда с татко си. Момичето не било против да остане да живее при майка си, но също искало редовно да се среща с Пит, а Джоли била категорично против.

Също се пише, че Анджелина е изпаднала в силна нервна криза заради ситуацията. В момента тя има нужда от своите деца повече от всякога. Ситуацията обаче върви към това, че против нея да бъде вдигнат бунт. Затова никой няма да се учуди, ако домакинството на Пит изведнъж се увеличи с шест души. Слуховете са си слухове, но дим без огън няма. Може би наистина в семейството на Джоли има сериозни проблеми.

Източник: Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !