Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

НАП разследва ограбената Моника Валериева

отпечатай новината

08.08.2019 14:25 | Видян 2116 пъти

НАП разследва ограбената Моника Валериева

Моделката Моника Валериева, чийто апартамент в новопостроена кооперация в Студентски град бе ограбен вчера, а самата тя посочи пред полицаите от Седмо РПУ, че стойността на задигнатите бижута, накити и парични средства надхвърля 400 000 лева, ще се сдобие с извънредна проверка от Националната агенция по приходите (НАП).

Данъчните са останали силно озадачени от внушителния размер на обира в апартамента на 29-годишната дупничанка. Красавицата, която е дъщеря на дългогодишния директор на Криминалната полиция в Дупница Валери Тодоров, няма официална работа и не е декларирала приходи от трудова дейност за отминалата 2018 г., както и за преходни години, пише lupa.bg.  

Единствените установени доходи на Моника с платени данъци към тях са 60 000 лева, получени от нея през 2015 г. от участието й в реалити шоуто ВИП Брадър.

Въпреки това Моника е декларирала пред полицаите, направили оглед на обраното жилище, че от дома й са задигнати скъпи часовници от марките Картие и Ролекс, дизайнерски бижута, гривни и обеци с диаманти и внушителна сума пари.

Сред откраднатото от дома на Моника впечатление на криминалистите направило и обявената от нея липсваща сума от 10 000 дубайски дирхами, които се равняват на около 4 400 лева, разкри пред Lupa.bg представител на сектор Кражби към Седмо РПУ.

Ченгето отказа да съобщи повече подробности от разследването, но уточни, че полицията работи по няколко версии относно извършителите на обира. Сред заподозрените са колежки, приятелки и бивши гаджета на красавицата, тъй като е установено, че в апартамента е проникнато с подправен ключ, навярно дубликат.

„Кражбата е извършена, или пък поръчана от близък до Моника Валериева. Надяваме се да заловим извършителите, вече работим по няколко горещи следи“, докладва столичен криминалист. Все още не е установено със сигурност кога точно е извършена кражбата, тъй като дългокраката силиконова гърла е била на почивка в чужбина през последните дни.

Самата Моника Валериева е в шок след грандиозния обир в апартамента си и не вдига мобилния си телефон. Красавицата ще трябва да изтърпи и извънредна проверка на НАП – София и да обясни откъде е придобила скъпоструващите бижута, накити с диаманти, часовници и дизайнерски тоалети на обща стойност над 400 000 лева.

Валериева от години парадира с луксозния си начин на живот, като така и не е ясно откъде идват доходите й. Това поражда непристойни слухове и асоциации, които Моника яростно опровергава. Факт е, че тя непрекъснато пътува до Монте Карло, Сен Тропе, Милано и Дубай, където отсяда в доста скъпи хотели.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !