Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Плаващият концерт на Орлин: финал на филма на Ники

отпечатай новината

16.08.2019 16:07 | Видян 1269 пъти

Плаващият концерт на Орлин: финал на филма на Ники

Орлин Павлов ще направи нещо невиждано за пределите на България и то напълно безплатно. На 28 август певецът ще изнесе първия по рода си плаващ концерт у нас на Гребната база в Пловдив.

Първото по рода си събитие на вода в България ще разполага със специално изградена за случая сцена от плаващи понтони.

На сцената заедно с Орлин Павлов ще се качат някои от любимите български изпълнители – Белослава, Любо Киров, Графа и Бобо, които са и негови много добри приятели в живота.

Концертът е част от програмата на "Пловдив – Европейска столица на културата 2019” и както казахме, ще бъде напълно безплатен за всички, които искат да станат част от невероятното изживяване.

Публиката на плаващия концерт ще има възможност да стане пряк участник и във филма на Ники Илиев "Завръщане", който също е част от програмата за 2019-та.

Докато тече концертът, в реално време ще бъде заснета финалната сцена на най-новия филм на Ники Илиев, в който Орлин играе ролята на един от тримата приятели, които се прибират в родния си Пловдив, за да спасят от разруха къщата от детството на свой приятел.

Романтичната комедия е посветена на Пловдив и е за ценностната ни система, за запазените традиции и мотив за всички, които искат да се върнат към корените си.

Входът е свободен - 20.00 часа.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !