Стартира кампания срещу фасовете на...

Инициативата има за цел да повиши информираността за...

Екстремно пчеларство с Чарли и пчелите

„Чарли и пчелите“ е чисто нова поредица в...

Сара Джесика Паркър дава съвети за Развод

отпечатай новината

29.08.2019 13:31 | Видян 828 пъти

Сара Джесика Паркър дава съвети за Развод

Криза на средната възраст или развод? Сара Джесика Паркър казва „да“ и на двете в комедийната поредица „Развод“ на HBO.

Сериалът трудно може да бъде оценен, тъй като носи духа на синдрома „Кардашиян“ - мразиш да го обичаш. Процесът от зрител към фен преминава в следните етапи: пускаш, за да те приспи , чудиш се „WTF, с какво си губя времето?“, докато не осъзнаеш, че имаш нужда да го изгледаш на един дъх.

„Развод“ е драматична комедия, като второто преобладава. Хуморът носи точната доза циничност, като размахането на среден пръст се раздава като за „Добро утро“.

Сюжетът проследява типичното американско семейство на Франсис (Паркър) и Робърт Дюфрейн, чиято скучна карирана риза пасва идеално на актьора Томас Хейдън Чърч. Заглавието подсказва, че бързо се стига до подписването на документите за развод. Причината – сиво ежедневие, един дразнещ мустак и разбира се, любовна афера.

За разнообразие, в сериала изневерява нежната половинка, а не отегченият й съпруг. Първите серии се въртят около битката за надмощие по време на раздялата – как да прецакаш другия, чий адвокат струва по-солено и как стои въпросът с финансите, при положение, че Франсис носи хляба на масата през последните години. На преден план са и отношенията с децата, като изключително точно е представено до къде може да стигне омразата на един тийнейджър към загрижен родител.

За доброто настроение вина имат и по-второстепенните герои, сред които приятелките на Франсин – Даян (Моли Шанън) и Далас (Талия Балсам). Едната е привидно щастлива втора съпруга без деца, която живее, за да харчи парите на мъжа си.

Втората е психиатър, чийто лични проблеми са не по-малко смущаващи от тези на пациентите й.

Най-свежото попълнение в актьорския състав е Беки Нютън, позната с емблематичната роля на палавата секретарка Аманда в „Грозната Бети“. В „Развод“ тя се появява като Джаки Джианаполис, чиято цел е да завърти главата на Робърт.

„Развод“ разполага с три сезона и общо 24 серии, като финалът бе излъчен преди дни. Засега не се планира четвърти сезон, но предходния остави отворена вратичка за нови серии или филмово продължение.

Източник: Monitor
Снимка: НВО

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !