Боряна Калейн спечели трета поредна...

Боряна Калейн от клуб Левски Триадица спечели за трета...

Как да изпратите локацията си до ПСС...

Повечето от туристите, които ходят на излет в...

Сара Джесика Паркър дава съвети за Развод

отпечатай новината

29.08.2019 13:31 | Видян 811 пъти

Сара Джесика Паркър дава съвети за Развод

Криза на средната възраст или развод? Сара Джесика Паркър казва „да“ и на двете в комедийната поредица „Развод“ на HBO.

Сериалът трудно може да бъде оценен, тъй като носи духа на синдрома „Кардашиян“ - мразиш да го обичаш. Процесът от зрител към фен преминава в следните етапи: пускаш, за да те приспи , чудиш се „WTF, с какво си губя времето?“, докато не осъзнаеш, че имаш нужда да го изгледаш на един дъх.

„Развод“ е драматична комедия, като второто преобладава. Хуморът носи точната доза циничност, като размахането на среден пръст се раздава като за „Добро утро“.

Сюжетът проследява типичното американско семейство на Франсис (Паркър) и Робърт Дюфрейн, чиято скучна карирана риза пасва идеално на актьора Томас Хейдън Чърч. Заглавието подсказва, че бързо се стига до подписването на документите за развод. Причината – сиво ежедневие, един дразнещ мустак и разбира се, любовна афера.

За разнообразие, в сериала изневерява нежната половинка, а не отегченият й съпруг. Първите серии се въртят около битката за надмощие по време на раздялата – как да прецакаш другия, чий адвокат струва по-солено и как стои въпросът с финансите, при положение, че Франсис носи хляба на масата през последните години. На преден план са и отношенията с децата, като изключително точно е представено до къде може да стигне омразата на един тийнейджър към загрижен родител.

За доброто настроение вина имат и по-второстепенните герои, сред които приятелките на Франсин – Даян (Моли Шанън) и Далас (Талия Балсам). Едната е привидно щастлива втора съпруга без деца, която живее, за да харчи парите на мъжа си.

Втората е психиатър, чийто лични проблеми са не по-малко смущаващи от тези на пациентите й.

Най-свежото попълнение в актьорския състав е Беки Нютън, позната с емблематичната роля на палавата секретарка Аманда в „Грозната Бети“. В „Развод“ тя се появява като Джаки Джианаполис, чиято цел е да завърти главата на Робърт.

„Развод“ разполага с три сезона и общо 24 серии, като финалът бе излъчен преди дни. Засега не се планира четвърти сезон, но предходния остави отворена вратичка за нови серии или филмово продължение.

Източник: Monitor
Снимка: НВО

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !