Гонзо уволни 1 от Ергенът

Българският футболен съюз освободи своята служителка...

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Влогърът Стамбини е гаджето на Тихомир от Фермата

отпечатай новината

11.09.2019 14:55 | Видян 3658 пъти

Влогърът Стамбини е гаджето на Тихомир от Фермата

Още с влизането си в риалити форммата „Фермата“ Тихомир грабна аудиторията и се превърна в един от най-запомнящите се участници, пише „Галерия“.

Неговата връзка провокира небивал интерес в мрежата, тъй като, противно на очакванията, културистът не бройка мацки, а е сериозно обвързан, при това с друг мъж.

„Нашата любов е една на милион“, категоричен е 32-годишният шампион, който е вегетарианец.            Случвало се е да бъде привлечен и от жени, но не е стигал до крайности с тях. Към този момент в сърцето му има място само и единствено за Краси Николов, известен със своя артистичен псевдоним Стамбини. Той е популярен влогър, който обича да провокира публиката със своите видеа и е един от първите в България, развиващи се в тази сфера.

Сред своите приятели той е познат с разкрепостеното си поведение, острия си език и яростната си защита на гей обществото у нас. Краси е доста харесван в тези среди и редовно получава неприлични предложения. Самият той има принос за тях, тъй като обича да се държи предизвикателно, да флиртува и да качва разголени снимки в мрежата.

Стамбини се кълнял, че ще бъде предан на Тихомир, докато е във „Фермата“, и ще го очаква да се завърне като победител.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !