Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

България търси талант даде старт на впечатляващите спектакли

отпечатай новината

11.09.2019 14:30 | Видян 1322 пъти

България търси талант даде старт на впечатляващите спектакли

Броени дни преди старта на „България търси талант“ звездното жури в състав Катерина Евро, Ицо Хазарта и Славена Вътова, както и водещите – Сашо Кадиев и Даниел Петканов, дадоха старт на впечатляващите спектакли с фен събитие и поздрав към учениците.

Те се обърнаха към децата с посланието, че първата сцена, на която можеш да покажеш своя талант и да го развиеш е училището.

Затова окуражиха малките за предстоящия първи учебен ден и ги призивоха да работят усърдно върху това, което им доставя радост, за да го превърнат в уникален талант.

Единственото световно шоу, влязло в рекордите на Гинес стартира на 15 септември от 20:00 ч., за да покаже, че човешките дарби са безгранични.

Затова и мотото на 6-тия сезон е „Невероятното не е невъзможно“.

Всяка неделя от 20:00 часа журито и водещите ще поощряват хората, вложили труд и фантазия, които покажат нещо смело и уникално на сцената на „България търси талант“.

Един от тях ще спечели 50 000 лева и ще се превърне в звезда.

На събитието за фенове Славена Вътова демонстрира ефирен танц в компанията на 6-годишната Мишел Попов и балетист Васил Дипчиков.

Чрез хореографията Мис България 2006 г. година пресъздаде ежедневието на една модерна жена и майка, която подкрепя израстването на своите деца.

Катерина Евро разказа как е подходила в развитието на многото таланти на своят син – Сашо Кадиев.

Водещият на „България търси талант“ подчерта качествата и популярността на своя колега Даниел Петканов, който се радва на повече от 450 000 фенове в социалните мрежи, а след това разказа басня Жан дьо Лафонтен и изпълни акапелно парчена Кет Стивънс.

Ветерантъ в журито Любен Дилов-син се обърна към стотиците гости на събитието с признанието, че в момента се отдава на един от любимите си таланти – дайвинг в екзотичните води на остров Мадагаскар и съвсем скоро ще сподели преживяването със зрителите на bTV, съобщават от медията.  

Финал на събитието дадоха финалистката от пети сезонн – Жаклин Таракчи и победителите – духов оркестър Виво Монтана.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !