Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Ники Илиев в откровено интервю за болеста, Саня и предстоящия му филм

отпечатай новината

27.09.2019 12:27 | Видян 3009 пъти

Ники Илиев в откровено интервю за болеста, Саня и предстоящия му филм

На 29 септември единственият телевизионен таблоид у нас - „Папараци“, ще представи на зрителите на bTV един много емоционален епизод.

Тази неделя Бианка Илич ще сподели с Венета какво е усещането да чуеш страшната диагноза „рак“ и какъв е животът й в страната на неограничените възможности. Ники Илиев пък откровено ще говори за болестта му витилиго, за бившата му съпруга Саня Борисова, предстоящия му филм – „Завръщане“, както и за приятелството му със Стефан Данаилов и неговото участие в лентата.

Най-гледаното риалити у нас „Фермата“ ще се настани в „Папараци“ с двама свои звездни участници. Феновете на риалитито ще научат какъв е животът на актрисата Саня Борисова извън „Фермата“, а победителят от „Фермата“ 4 - Дидо от D2, ще разкаже накратко за впечатленията си от новия сезон.

Зрителите на „Папараци“ ще могат да видят как прекарват времето си певицата Поли Генова и бебето ѝ Даниел, както и какво се случва по време на  обяда на Тони Стораро с мениджъра на Василис Карас. Още едно звездно бебе ще бъде повод за обсъждане, но от своите родители – Орлин Павлов и неговата приятелка.

Акцентите от модния свят също ще присъстват в емоционалната вечер. Зрителите ще видят кадри на Доня Маргарита и вицепрезидента Илияна Йотова от сензационното ревю на Жени Живкова, както и кои бяха останалите гости на Sofia Fashion Week.

Елизабет Методиева, Жени Калканджиева и Антония Петрова ще обсъждат в „коментарното студио“ темите за „брак с по-млад или по-възрастен мъж“ и „трансформациите на звездите“.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !