Наплатанова измества Момчилова в СЕМ?

Габриела Наплатанова е най-вероятният нов шеф на СЕМ....

Лили на 85(88)

Слух, че Лили Иванова става на 90 на 24 април обикаля...

Играта Лотомания зарадва с 5 000 лева учител от Твърдица

отпечатай новината

02.10.2019 17:26 | Видян 767 пъти

Играта Лотомания зарадва с 5 000 лева учител от Твърдица

Костадин Димитров от Твърдица спечели 5 000 лева от числовата игра „Лотомания “. 26-годишният учител по български език е любител на забавлението и числата, а съвсем отскоро и доказан късметлия.

Костадин посещава пункта на „Евробет“ в Твърдица и прави прогноза за 8 числа и 1 звезда в „Лотомания“, на които залага 5 лева. Щастливецът не успява да отгатне правилната звезда, но пък е безапелационно точен в познаването на всичките 8 числа, което е достатъчно, за да спечели чек за 5 000 лева.

„Стана съвсем случайно, дори не следях числата на екрана. Чак при проверката на талона, видях четирицифрено число и се изненадах наистина приятно. Всички ме поздравиха и казаха, че заслужавам тази печалба“, споделя радостният Костадин.

Той не крие, че е суеверен и си има ритуал за късмет - винаги целува талона преди да го предаде на букмейкъра, защото е убеден, че това му носи късмет.

Тегленията на играта „Лотомания “ можете да следите в пунктовете на „Евробет “ и на eurobet.bg . Забавлявайте се и с мобилното приложение, което можете да свалите от ТУК .

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !