Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

ДА! Гнездото е тайна

отпечатай новината

04.11.2019 10:57 | Видян 1317 пъти

ДА! Гнездото е тайна

Тайна уличка. Тайно място. Тайно заведение. Това е Гнездото. Намира се няма да кажем точно на коя улица в Борово. Повече от този жокер не можем да дадем. Защото не ви и трябва. За да отидете в това заведение, трябва да ви поканят. Не в смисъл – като някой лорд в лондонски клуб.

А на готино парти например, както се случи с нас. Заведението напълно се вписва в цялата концепция на дизайнерската сграда, в чието подножие се намира, а тя пък – в полите на Витоша така да се каже. Най-отгоре има един апартамент, спечелил световна класация за най-красив и най-добре подреден, и то ранглиста, редена от архитекти. А отдолу пък е Гнездото. Направено е така, че да има всичко за парти, при това в готино направена среда. Минимализъм с достатъчно дърво за уют.

Обстановката е създадена така от дизайнера си, че човек от една страна  да се чувства като в бар – основното помещение, което създава илюзията, без в него да има ... бар – само една голяма маса, на практика цял плот. А от друга страна да се чувства и като у дома си – за целта има прозрачна кухня.

Всичко е елегантно. А, освен много хубави полици с много хубаво пиене, много хубава кафемашина, много хубава уредба, много хубави неща за разглеждане, има и много хубав екран, така че да може да се пуска и видео, не само аудио. Какво повече? Само приятели.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !