Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Невена записа песен с топ румънски и гръцки изпълнители

отпечатай новината

14.04.2009 14:15 | Видян 7209 пъти

Невена записа песен с топ румънски и гръцки изпълнители

Невена, Мариус Мога (от румънската сензация Morandi) и гръцката рап звезда NiVo (лидер на най-популярната съседска хип хоп формация Going Through) забъркаха летен хит сингъл!

Парчето се казва ZOOM [Bad Boys vs Super Girls], и е по музика и текст на самия Мариус Мога. Промоцията на сингъла ще бъде на 27 април (понеделник).

Съвсем скоро тримата герои ще се съберат в София за снимките и на видео към парчето. Клипът е поверен на режисьора Стоян Радев („Не изчезвай”, Невена; „3in1 – неочаквано добра комбинация”; Ъпсурт) и скоро ще има повече детайли какво точно ще се случва вътре.

Ето какво казва и Невена за новия си сингъл:

„С Мариус Мога се запознахме още миналата година, когато аз гостувах в най-гледанато телевизионно шоу в Румъния – “Happy Hour”. Още тогава той ме покани да отида в студиото му и да пробваме различни неща заедно. Веднага намерихме общ език, той е стряскащо енергичен и талантлив. Неслучайно е не само част от най-голямата поп формация в Румъния, но и най-търсеният продуцент и автор на музика и текстове. За мен е страхотна чест и успех да работя с професионалист и артист от такъв ранг. Сигурна съм, че феновете ще се влюбят в парчето!”

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !