Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Съседи плашат Вулева със Съдебен спор

отпечатай новината

02.01.2020 14:52 | Видян 1543 пъти

Съседи плашат Вулева със Съдебен спор

Люта междусъседска свада си спретнаха покрай новогодишните празници бившата водеща Албена Вулева и комшиите й, твърди „Уикенд”. Скандалът избухна в канала на устатата блондинка в най-големия интернет сайт за видеосподеляне ютуб.

Под клипче на Албена за рождения й ден на 16 декември нейна комшийка бе оставила гневен коментар. Наред с честитките за празника на Вулева, дама на име Мария Гуркова бе изразила публично възмущението си от Албена, обвинявайки я в кражба. По думите й, бившата водеща задигнала компоти със зимнина и входните изтривалки на съкооператорите.

„Пее по цяла нощ, кучетата лаят, кой не я знае? Целият блок пропищя, ще заведа дело”, пали се комшийката й. Тя дори е заплашила Албена Вулева със сеирджийското предаване „Съдебен спор”. 44-годишната блондинка, известна с пиперливия си език и чепат нрав, също не й остава длъжна. Тя отвръща, че черджетата и компотите остават за нея.

Неотдавна в интервю за „Уикенд” Албена разкри, че не планира да живее в България. Водещата на славното някога предаване „Сигнално жълто” смятала да разпродаде всичко и да се установи другаде, тъй като у нас се чувствала нещастна. Тя няколко месеца работеше в хотел в Кипър и твърди, че там е била невероятно щастлива.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !