Гонзо уволни 1 от Ергенът

Българският футболен съюз освободи своята служителка...

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Инди певицата Граймс очаква дете от Илън Мъск

отпечатай новината

11.01.2020 09:17 | Видян 1813 пъти

Инди певицата Граймс очаква дете от Илън Мъск

Граймс и Илън са заедно от 2018 година и това ще бъде първото им дете заедно.

Само преди няколко часа Клеър Буше, както е истинското име на изпълнителката Граймс, сподели снимка, с която обяви, че очаква дете. На кадъра тя позира гола, а на вече видимо нарасналото й коремче е изобразен образа на бебе.

Певицата все още не е споделила официално кой е бащата на бебето й, но по всичко изглежда, че това е известният бизнесмен Илън Мъск. Двамата са заедно от повече от година, като за първи път споделиха, че са заедно на червения килим на Met Gala 2018.

От тогава двамата не споделят много за връзката си, но често са снимани заедно – последният път бе на коледното парти на Кортни Кардашиян.

Преди тази връзка Илън Мъск е имал два брака, от които има 6 деца. Първата и най-дългата му връзка е била с Джъстин Уилсън от 2000 до 2008 година. С нея той посрещна първия си син Невада, който за съжаление е починал скоро след раждането си. По-късно на двойката им се раждат близнаците Грифин и Ксавие, а след това и тризнаците Кай, Деймиън и Саксон.

След раздялата си с Джъстин Илън се събира с актрисата Талула Райли. Женят се през 2010 година и се развеждат след само две години брак. По-късно обаче отново се събират през 2013, но се разделят окончателно през 2016 година.

Преди да започне връзката си с Клеър Илън имаше кратка връзка и с актрисата Амбър Хърд.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !