Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Вдигнаха паметник на Димо Алексиев

отпечатай новината

17.01.2020 15:57 | Видян 1469 пъти

Вдигнаха паметник на Димо Алексиев

Димо Алексиев, когото зрителите разпознават най-вече като д-р Генадиев в „Откраднат живот“, се сдоби със собствен паметник. Бюстът е дело на спеца по 3D принтиране Виктор Соленоид, а повод за неговото създаване се оказва участието на актьора във филма „Дани. Легенда. Бог“.

Снимките към заглавието са вече приключили, като се очаква съвсем скоро лентата да се завърти и на голям екран. В нея Алексиев го раздава като тарикат на дребно с неосъзнат комплекс за малоценност. Това поне става ясно от първия трейлър на „Дани. Легенда. Бог“. След като наема английски екип да заснеме филм за живота му героят не спира да изтъква своите постижения. Именно с цел да впечатли снимачния си екип той им показва и своя бюст. „Виждате ли? Няма ръце. И му викам: Ей, идиот, къде са ми ръцете“ - с тези реплики Дани (Алексиев) представя пред оператора произведението на изкуството.

„Дани. Легенда. Бог“ е режисиран от Явор Петков, който се заема и със сценария на филма. Главната женска роля пък е поверена на Валентина Александрова, която по-паметливите фенове помнят от първото музикално риалити у нас Star Academy. Макар че няма актьорски опит зад гърба си, тя се заема със задачата да изиграе ученическата любов на Димо Алексиев - Вики, която е може би и единствената, която може да го приземи. С участие в „Дани. Легенда. Бог“ се разписва и невръстната щерка на Орхан Мурад – Сузанита, като нейната героиня ще се казва Мария-Магдалена-Джена. Къртицата Емо Каменов пък ще бъде бодигард на Дани.

Междувременно фенове все още се надяват да видят Алексиев и в предстоящия девети сезон на „Откраднат живот“. Героят му доктор Калин Генадиев се завърна в сюжета, за да гледа болната си майка (Мария Каварджикова). След като тя сложи край на живота си в последния епизод обаче присъствието на Алексиев в живота на лекарите от „Света Анастасия“ остава под въпрос. Въпреки това актьорът със сигурност ще радва зрителите от малкия екран. Причината – той е сред имената в каста на новия сериал „Ягодова луна“, който ще стартира в ефира на NOVA от пролетта.

Източник: Монитор
Снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !