Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Мис Силикон влиза в Откраднат живот

отпечатай новината

23.01.2020 13:55 | Видян 2005 пъти

Мис Силикон влиза в Откраднат живот

Мис Силикон става част от поредицата „Откраднат живот”. Боряна Миткова, която грабва титлата през 2016 година, за първи път ще играе в лентата.

Появата й ще бъде във втория епизод на новия сезон, който се снима в момента. Боряна проговори неотдавна за новото си поприще. Тя призна, че се е притеснявала преди дебюта си в киното.

Миската е получила голяма подкрепа от актьора Емил Марков, който влиза в кожата на доц. Петър Захариев. Боряна е очарована от професионализма и приятелската среда в екипа на поредицата, пише „България днес”.

„Поканата дойде от моя позната, не беше очаквана изобщо. Много се притеснявах, защото това е първата ми от този тип изяви. След като започнаха снимките, видях, че няма нищо страшно. Всички бяха изключително мили с мен", признава брюнетката.

Малко преди дебюта си в поредицата, Боряна прави и друга крачка — увеличава бюста си. Само преди около месец тя се подлага на операция и днес може да се похвали, че притежава едни от най-големите бомби у нас.

„Сложих си двойно по-големи импланти. Преди имах по 420 кубика, а сега са по 830 и от двете страни”, хвали се Миткова.

Видинската чаровница е мокър блян за много от родните мъже. Тя нашумя, след като печели титлата Мис във Видин, а по-късно е затрупана с неприлични предложения.

Дори отказва предложение за 20 бона за една нощ. Освен това футболните ни асове също се увличат по нея.

Дори националът Ивелин Попов я ухажва, но до връзка между двамата така и не се стига.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !