Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Връчиха наградите Оскар

отпечатай новината

10.02.2020 09:23 | Видян 2794 пъти

Връчиха наградите Оскар

С много блясък, настроение и красота, както и с голяма южнокорейска изненада премина 92-рата церемония по връчването на наградите "Оскар", която за втора поредна година бе без водещ.

Церемонията в "Долби тийтър" в Лос Анджелис бе открита с изпълнение на нашумялата певица Джанел Моне и на Били Портър, а непосредствено след него на сцената се появиха Стив Мартин и Крис Рок, които се пошегуваха с липсата на водещ, в каквато роля и двамата всъщност са влизали в миналото, предава Dir.bg.

Еминем направи впечатляващо включване с изпълнение на хита си "Lose Yourself" от филма "Осмата миля", с което изправи залата на крака.

Съвсем очаквано Брад Пит спечели приза за "Най-добър актьор в поддържаща роля" за "Имало едно време в Холивуд". Това на практика е вторият "Оскар" за Брад Пит, след като грабна наградата през 2014 г. като продуцент на филма "12 години робство". Но е първата престижна награда, връчена му от Академията за актьорската му игра.

"Това е доказателство, че Куентин най-сетне е направил нещо като хората", отбеляза Брад Пит, приемайки наградата си.

Актьорът посвети "Оскар"-а на децата си.

"Те ми помагат във всичко", каза той.

Най-голямата изненада на "Оскар"-ите тази година бе филмът "Паразит". Той спечели четири "Оскар"-а: за "Най-добър филм", за "Най-добър режисьор" - Пон Джун-хо, за "Оригинален сценарий" и за "Най-добър международен филм".

Корейският режисьор Пон Джун-хо цитира Мартин Скорсезе и отдаде почит към големия творец на Холивуд, от който призна, че се е учил и за него е било чест дори да бъде номиниран с имена като Мартин Скорсезе, Куентин Тарантино, Тод Филипс и Сам Мендес.

 "Да пишеш сценарий е самотен процес", каза сценаристът и режисьор на филма Пон Джун-хо.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !