Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Всички на диета в дома на Кардашян

отпечатай новината

17.02.2020 11:22 | Видян 680 пъти

Всички на диета в дома на Кардашян

Ким Кардашян е една от най-известните риалити звезди. Тя се радва на милиони последователи в Instagram, където често споделя подробности от живота си. Като родител на четири деца, съпругата на Кание Уест се старае да бъде пример за своите семейни последователи.

Спазвайки най-различни хранителни режими, за да поддържа фигурата си във форма, Ким е въвела специално меню и за децата си. Наскоро тя призна, че три от децата ѝ са на диета на растителна основа, а четвъртото – Норт, е на пескетарианска, при която също се консумират много плодове и зеленчуци, но и риба и рибни продукти.

В социалните мрежи Кардашян разказва, че е решила да отглежда децата си като вегетарианци и така да им спести много здравословни проблеми.

На въпрос на фен в Twitter защо преди е спазвала диетата Карнивор, при която се набляга на месото, звездата отговаря, че вече не е на този режим и предпочита да ограничава местните продукти. Питайки я допълнително дали това означава, че е веганка, Ким посочва:

„Ям предимно растителна храна. Не искам повече месо!“.

6-годишната дъщеря на Ким и Кание – Норт сама спряла да яде месо. Най-вероятно тя е последвала примера на майка си, която след последното събитие Мет Гала, където бе със свръхстегната рокля, реши да мине на режим за отслабване.

Покрай телевизионното риалити за нейния живот, Ким Кардашян често показва снимки от своя дом. Нейните последователи неведнъж са виждали огромните ѝ хладилници, в които тя държи винаги да има прясна храна, която да ѝ е подръка. Преди броени дни тя показа как цялото семейство се храни на масата в кухнята.

От снимката се вижда, че закуската на голямата фамилия е предимно от плодове, зеленчуци, яйца и зърнени храни.

През 2018 г. Кание Уест сподели в Twitter, че една от популярните вериги за бърза храна му е любима и че обожава да похапва бургери. Две години по-късно, той яде здравословна закуска, но съпругата му не споменава дали и той е на диета на растителна основа.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !