Тройна цена на поръчка пускат...

Вижте какви ги вършат заместниците на Благомир Коцев,...

Мария се омъжи за новия си любим...

Попфолк дивата Мария отново облече булчинска рокля –...

Ограничават изхвърлянето на храна в Hell’s Kitchen

отпечатай новината

20.02.2020 11:27 | Видян 1306 пъти

Ограничават изхвърлянето на храна в Hell’s Kitchen

Мисията на екипа зад кулинарната надпревара Hell’s Kitchen е да ограничи изхвърлянето на храна до минимум. Това стана ясно по време на събитие в чест на старта на третия сезон.

Нито едно ястие, което не отговаря на моите изисквания и стандартите на петзвезден ресторант, няма да излезе от моята кухня

и да бъде сервирано на гостите”, категорично заяви шеф Виктор Ангелов.

Той уточни, че храната, която е негодна за ресторанта Hell’s Kitchen не се изхвърля, а се преработва и се консумира от екипа на предаването.

А как изглежда новият сезон в цифри? 2 конвектомата, 24 газови и 16 индукционни котлони, 2 скари, 4 електрически професионални фурни, 2 шок фризера вече работят усилено за гостите на ресторанта. 18-те готвачи разполагат с над 150 ножа, 70 различни видове тигани, 100 касероли и 20 тенджери с вместимост между 3 и 140 л.

Стана ясно още, че участниците вече готвят по новото меню на шеф Ангелов, което е с базови продукти и на пръв поглед изглежда лесно за приготвяне.

Що се отнася до образите, които ще блеснат на малкия екран на 25 февруари от 21 ч по Нова тв – повечето подробности около тях се пазят в тайна. Но шеф Ангелов намигна, че един от тях е смесица от характерите на култовите Гичка от първи сезон и Пецата от предходния.

Eдиният от участниците, който е отраснал в дом за сираци и готви от 12-годишен, е гощавал знаменитости от ранга на актьора Джейсън Стейтъм, както и целия футболен отбор на Манчестър Юнайтед, предава Монитор.

Снимка: Nova TV

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !