НАЙ-НОВИ
Дядо Коледа като млад и беден, преди...
Дядо Коледа като млад и беден, преди да почне работа в...
Ограничават изхвърлянето на храна в Hell’s Kitchen
20.02.2020 11:27 | Видян 1191 пъти
Нито едно ястие, което не отговаря на моите изисквания и стандартите на петзвезден ресторант, няма да излезе от моята кухня
и да бъде сервирано на гостите”, категорично заяви шеф Виктор Ангелов.
Той уточни, че храната, която е негодна за ресторанта Hell’s Kitchen не се изхвърля, а се преработва и се консумира от екипа на предаването.
А как изглежда новият сезон в цифри? 2 конвектомата, 24 газови и 16 индукционни котлони, 2 скари, 4 електрически професионални фурни, 2 шок фризера вече работят усилено за гостите на ресторанта. 18-те готвачи разполагат с над 150 ножа, 70 различни видове тигани, 100 касероли и 20 тенджери с вместимост между 3 и 140 л.
Стана ясно още, че участниците вече готвят по новото меню на шеф Ангелов, което е с базови продукти и на пръв поглед изглежда лесно за приготвяне.
Що се отнася до образите, които ще блеснат на малкия екран на 25 февруари от 21 ч по Нова тв – повечето подробности около тях се пазят в тайна. Но шеф Ангелов намигна, че един от тях е смесица от характерите на култовите Гичка от първи сезон и Пецата от предходния.
Eдиният от участниците, който е отраснал в дом за сираци и готви от 12-годишен, е гощавал знаменитости от ранга на актьора Джейсън Стейтъм, както и целия футболен отбор на Манчестър Юнайтед, предава Монитор.
Снимка: Nova TV
свързани новини
коментари
- коментари
- напиши коментар
- изпрати на приятел
- гласувай
Няма коментари към тази новина !