Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ограничават изхвърлянето на храна в Hell’s Kitchen

отпечатай новината

20.02.2020 11:27 | Видян 1062 пъти

Ограничават изхвърлянето на храна в Hell’s Kitchen

Мисията на екипа зад кулинарната надпревара Hell’s Kitchen е да ограничи изхвърлянето на храна до минимум. Това стана ясно по време на събитие в чест на старта на третия сезон.

Нито едно ястие, което не отговаря на моите изисквания и стандартите на петзвезден ресторант, няма да излезе от моята кухня

и да бъде сервирано на гостите”, категорично заяви шеф Виктор Ангелов.

Той уточни, че храната, която е негодна за ресторанта Hell’s Kitchen не се изхвърля, а се преработва и се консумира от екипа на предаването.

А как изглежда новият сезон в цифри? 2 конвектомата, 24 газови и 16 индукционни котлони, 2 скари, 4 електрически професионални фурни, 2 шок фризера вече работят усилено за гостите на ресторанта. 18-те готвачи разполагат с над 150 ножа, 70 различни видове тигани, 100 касероли и 20 тенджери с вместимост между 3 и 140 л.

Стана ясно още, че участниците вече готвят по новото меню на шеф Ангелов, което е с базови продукти и на пръв поглед изглежда лесно за приготвяне.

Що се отнася до образите, които ще блеснат на малкия екран на 25 февруари от 21 ч по Нова тв – повечето подробности около тях се пазят в тайна. Но шеф Ангелов намигна, че един от тях е смесица от характерите на култовите Гичка от първи сезон и Пецата от предходния.

Eдиният от участниците, който е отраснал в дом за сираци и готви от 12-годишен, е гощавал знаменитости от ранга на актьора Джейсън Стейтъм, както и целия футболен отбор на Манчестър Юнайтед, предава Монитор.

Снимка: Nova TV

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !