Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Любовни искри пламнаха в Hell’s Kitchen

отпечатай новината

11.03.2020 17:10 | Видян 1270 пъти

Любовни искри пламнаха в Hell’s Kitchen

За първи път в историята на родното издание на кулинарната надпревара Hell’s Kitchen се заформи любовна двойка. Става въпрос за Гергана и Михаил, чиито съобторници първи съобщиха за пламналата помежду им искра.

До подмятания към червената половинка се стигна, след като шеф Ангелов я попита дали има гадже. Гери отговори отрицателно, а кулинарният гуру предположи, че това е така заради суровите кюфтета, които издава.

Другите дами обаче побързаха да коментират, че чаровната брюнетка е открила любовта в предаването в лицето на Мишо.

В епизода тази вечер ще има откровено признание в любов, покана за романтична вечеря, както и свенливи погледи и усмивки.

В центъра на дневното предизвикателство на шеф Виктор Ангелов ще бъде приготвянето на пица. Този път готвачите сами ще трябва да мислят стратегически кого да предизвикат на кулинарен дуел от противоположния отбор – дали ще решат да се изправят срещу най-слабия за лесна победа или срещу най-силния, за да докажат, че са по-добри. Шеф Ангелов ще оценява представянето им  заедно с пица шеф номер едно в България - Радостин Кирязов.

Междувременно в червения отбор групата на младите ще влезе в открита битка на егото с тази на опитните.

В снощния епизод женското неодобрение към Соня и подигравките за умствените й заложби успяха да сплотят отбора и за първи път дамите завършиха успешно вечерната си резервация.

При сините успешната серия във вечерните резервации беше прекъсната от прекаленото самочувствие на готвачите, лоши заготовки, директни обвинения и прехвърляне на вина. В резултат - високомерният Реджеп сложи оранжевата престилка.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !