Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Кевин Харт ще става баща за 4-ти път

отпечатай новината

25.03.2020 14:30 | Видян 839 пъти

Кевин Харт ще става баща за 4-ти път

Семейство Харт се увеличава с още един член. Съпругата на Кевин Харт обяви, че чака второ дете от актьора. Енико Харт публикува снимка в Инстаграм, на която се вижда наедрялото ѝ коремче.

„Във време като това, ние броим благословиите си и не можем да бъдем по-благодарни. Скоро ще сме семейство от шестима“, написа Енико под снимката. Кевин Харт също публикува фотоса и потвърди щастливата новина.

Това ще е второ общо дете за двамата и четвърто за актьора. Той има 15-годишна дъщеря Хевън и 12-годишен син Хендрикс от бившата си съпруга Тори. Семейство Харт премина през доста неприятни неща през последните години. Кевин и Енико бяха въвлечени в любовен триъгълник през 2017 година, а през септември 2019-а звездата катастрофира тежко.

В документалния филм на актьора, излъчен по Netflix, Енико заяви, че двойката вече е забравила за изневярата на съпруга си, която излезе наяве, когато тя беше бременна с първото им дете. „Тогава се притеснявах за бебето. Не бях готова да се откажа от семейството си. Исках Кензо да познава баща си“, каза тогава тя.

Кевин Харт призна, че катастрофата през септември също го е променила много. „Разбираш, че не контролираш всичко на този свят. Изведнъж животът ти може да приключи. Затова не приемай всичко за даденост“, споделя актьорът.

Двойката не уточнява кога точно ще се роди второто им дете, но фенове и приятели ги засипаха с мили пожелания и поздравления.

Източник: Tialoto.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !