Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Принц Албер пребори коронавируса

отпечатай новината

02.04.2020 17:07 | Видян 744 пъти

Принц Албер пребори коронавируса

Преди да стане ясно, че принц Чарлз е заразен с коронавирус, дойде новината че принцът на Монако – Албер също се бори с Covid 19.

62-годишният монарх вече е здрав, за това разказа неговата дъщеря. „Нашите молитви бяха чути и моят баща обяви, че е напълно здрав“, написа Джасмин Грималди в Instagram като публикува и снимка на баща си.

Две седмици след откриването на болестта той най-накрая успя да напусне Княжеския дворец на Монако, където живееше и работеше през цялата карантина.

Сега принц Албер може да се събере отново със съпругата си принцеса Шарлийн и най-малките деца, близнаците Жак и Габриела, които са в крайградската резиденция.

„Къщата е достатъчно голяма, за да се изолирам“, споделя принцът пред сп. „People“. „Имаме допълнителна спалня, а детската стая е долу.“
Албер също говори в интервю за симптомите и предпазните мерки и заяви, че хората от всички възрасти са изложени на риск.

Принц Албер бе първият монарх, който официално призна, че е заразен с коронавируса. Той е женен за принцеса Шарлийн от 2011 г.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !