Бившата на Доган продава къща -...

Бившата дългогодишна приятелка на Ахмед Доган Алтен...

Защо се скараха Кейт и Меган

Дворецът Кенсингтън предприе крайно необичайната стъпка...

Набележете пътешествията на мечтите си на суперцените в момента: ето какво да правим с времето си

отпечатай новината

06.04.2020 09:19 | Видян 708 пъти

Набележете пътешествията на мечтите си на суперцените в момента: ето какво да правим с времето си

Започваме поредица, в която ще ви дадем идеи какво да правите с времето си, докато сте принудени да стоите вкъщи.

"Лайфхакът" е супер актуален в момента в цял свят и хората се чудят как да запълнят времето си. В следващите дни ще ви дадем практични идеи, а днес започваме с нещо за мечтатели.

Наш приятел, който прекара 2 седмици в задължителен и незаконен домашен арест, след като се завърна от страна, която към налагането му не беше в списъка на забранените, но упорито, даже инатливо си "излежа присъдата", ни вдъхнови за тази статия. Той сподели, че след като е изчел всички неотворени книги у дома и е препрочел някои стари сутрините, след като виртуално е разгледал големите световни музеи в нета следобно, а вечерно е изгледал всички възможни актуални световни сериали от всички платформи, е намерил истинското занимание.

Набелязал си е пътешествията, които трябва да направи до края на годината и отвъд. И даже си е резервирал билети и хотели за тях. Даже да нямате финансовата възможност и вие да го сторите, просто помечтайте - мечтите са безплатни.

Това ще възстанови с положително мислене баланса ви при цялата негативна информация и заклинанията, които се сипят целодневно от телевизиите у нас, както от никои други по света. Защото едно пътуване е много повече от резервации. То на първо място е проучване - поровете се щателно и научете много интересни неща за местата, към които интуицията води вашите мечти.

Разгледайте прекрасни професионални и любителски снимки и клипове, направени с телефон, с апарат или с камера на дрон и вижте колко прекрасен е този свят, който погледнат през телевизора изглежда толкова навъсен, а не е.

Понеже генералите ни, които никога не са воювали, но все говорят за война, не се сещат - големите битки се печелят с устрем, не с отчаяние.

Заредете се позитивно, а онези от вас, които могат да си го позволят пътешествия, със сигурност ще намерят в момента и цени, за които иначе само са мечтали, защото и без коронавирус, втората половина от годината ще бъде трудна за туризма и точно сега могат да се намерят наистина великолепни оферти.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !