Деца разсмиват звезди

Събрахме сладките моменти, които останаха зад кадър по...

Документалния филм Колектив с тв...

На 30 октомври 2015 избухва пожар по време на концерт в...

Ивайло Захариев репетира онлайн

отпечатай новината

23.04.2020 13:30 | Видян 211 пъти

Ивайло Захариев репетира онлайн

"Репетиции през маска", но без маска. Така се шегуват с най-новия си ангажимент звездите Ивайло Захариев и Евгени Будинов, предава България днес.

Двамата актьори са част от проекта на театър "Васил Друмев" и още много звезди за онлайн репетиции. Въпреки че проектът се нарича "Репетиции през маска", нито един от актьорите не носи такава, докато тренира поведение и дикция пред останалите си колеги, смеят се участниците. Звездите от "Под прикритие" и "Откраднат живот" се включват с охота от диваните заедно с останалите си партньори от цялата страна, за да подготвят постановката "Въведение в тяхната картина" на Маргарит Минков.

"Режисьорът Стайко Мурджев ще работи ежедневно в онлайн платформа с актьорите Евгени Будинов, Ивайло Захариев, Янислава Линкова, Александра Михайлова, Цветан Пейчев и Светльо Иванов. Репетициите ще следи отблизо и сценографът Петя Боюкова", похвалиха се от шуменския театър. Така актьорите от София репетират за бъдещата постановка в далечен Шумен. И въпреки че са от домовете си, по заръка на режисьора Мурджев много внимават как изглеждат пред колегите си. Самият режисьор на шега приканва всички, записващи видеа онлайн, да оглеждат първо помещението, преди да включат бутона "запис".

"Преди да направите поредното си видео от вкъщи и да го пуснете в мрежата, за да го видят всички, помислете: колко точно сте си пийнали, кому освен на вас е нужно то, какво точно влиза в кадър (може би гардероб със закачен плакат на Аксел Роуз, а отгоре му буркани със стерилизирана паприка, сушени дюли, чушкопек и спяща котка зад гърба ви ще разсее зрителите ви от важността на това, което казвате или изпълнявате на преден фон) и дали няма да се чувствате неудобно от стореното, когато преспите една нощ и го гледате наново", смее се ръководителят на звездите.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !