Владо Карамазов с първа книга

Родният секссимвол на театъра Владо Карамазов отново...

Полк. Марков каза, че ще ме смаже и...

„Полк. Николай Марков ме заплашваше с физическо...

Кристофър Нолан дава нов тласък на киното

отпечатай новината

30.04.2020 10:18 | Видян 711 пъти

Кристофър Нолан дава нов тласък на киното

Кристофър Нолан и новият му филм Tenet ще имат тежката задача именно те да дадат ход на филмовия рестарт на фона на световната пандемия с коронавирус. Това ще е първото заглавие, което ще има официална премиера по света, като към момента се очаква това да се случи на 17 юли.

Представянето на Tenet ще бъде своеобразен тест относно това колко е безопасно да се гледа филм в киносалон, както и колко са променени зрителските нагласи вследствие на продължителната дистанция от големия екран.

Продуцентите от Warner Bros. имат готовност и да отложат премиерата при необходимост, съобщава сп. Forbes. Новата разглеждана дата е 14 август. Ако се стигне до подобна промяна обаче експертите смятат, че „Мулан“ на „Дисни“, който е вторият поред филм, който ще направи представяне пред публика, също ще промени „рождената си дата“. Така, Tenet отново ще излезе първи.

Кристофър Нолан е най-голямата маркетингова кука на заглавието, посочват още от Forbes относно това какво би върнало зрителите в киносалоните. Филмът е от особено значение и за холивудското студио, като провал в боксофиса би бил голям удар за компанията, предвид, че бюджета на продукцията достига до 200 милиона долара.

Припомняме, че преди дни болшинството от американските киносалони обявиха, че не бързат да стартират отново дейността си, а една от причините за това беше, че до разгара на лятото не се предвижда да излезе нито един нов филм.

Източник: Monitor



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !