Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Джиджи Хадид потвърди: Бременна съм

отпечатай новината

05.05.2020 11:36 | Видян 1496 пъти

Джиджи Хадид потвърди: Бременна съм

Спекулациите около бременността на Джиджи Хадид могат да спрат. Супермоделът потвърди, че очаква първото си дете от приятеля си Зейн Малик. В последния ден от април, бъдещата майка се появи в онлайн шоуто на Джими Фалън, където сподели щастливата новина за първи път.

„Искахме да обявим нещата по свой начин, но все пак сме много развълнувани, щастливи и благодарни за всички добри пожелания и голямата подкрепа“, каза Хадид чрез онлайн връзка. Тя добави, че бременността по време на карантина наистина вдъхва лек позитивизъм в дома ѝ.

Джиджи сподели, че заради детето има огромен апетит и всеки ден яде различни неща. Но това, на което не може да устои е тортата от рождения ѝ ден. Супермоделът навърши 25 години преди няколко дни, а партито беше само за най-близките ѝ хора, сред които беше и бъдещият баща Зейн Малик.

„Един приятел ми направи тортата. Не знам дали е от хормоните или от карантината, но плача на всеки пет минути в продължение на 1 час, когато се сетя за този жест“, допълва Хадид. Според някои фенове, рождения ден на звездата е послужил и като парти, на което е разкрит полът на бебето.

Тъй като Джиджи държи балон с розова връв, много хора сметнаха, че тя очаква момиченце. На други снимки обаче се вижда, че Хадид държи и балон със синя връв, което наведе на мисълта, че може би става дума за близнаци. Засега няма официална информация за пола на детето.

Снимки от рожденния ден на Джиджи, можете да видите ТУК !


Източник: tialoto
Снимка: Getty

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !