Арман Царукян отговори колко струва...

Арман Царукян е на върха на славата, след като победи...

ПП осигури застрояването на Корал,...

Корал е считан за нещо като собствен от Кирил Петков,...

Ивана измамена с 200 бона

отпечатай новината

11.05.2020 11:19 | Видян 2345 пъти

Ивана измамена с 200 бона

Мегазвездата на фолка Ивана е измамена с 200 000 лв. Тя ги е дала на хора, на които е имала доверие, без да има никакъв документ за това.

"Ако трябва да се върна 10-15 години назад, щях да си кажа: "Как е възможно да се предоверяваш толкова много". Имам да взимам 200 000 лв. от хора, които са ме прекарали и се правят на луди.

Дължат ми пари и няма начин да си ги върна.

Мислех, че като кажа една дума, тя тежи и няма нужда от документи, договори, записни заповеди. И е болезнено, и се ядосваш на себе си, че съм била такава глупачка. Това са средства, които съм изкарала в продължение на много години с много работа, с много пеене, с много недоспиване", призна пред Мон Дьо в "Неделята" по Нова певицата на народа. Поводът за гостуването бе представянето на новата й песен "В твоя чест", пише Монитор.

Тя разкри и за други свои прегрешения: "Цял свят съм обиколила и като съм била в чужбина съм си казвала: "Как там се получават нещата за българите? Те имат голямо самосъзнание тези хора, спазват всички правила. Те са различни". Не, не са различни, същите са като нас, но там има контрол и този контрол ти бърка в джоба. Аз си хвърлям фаса през прозореца, обаче като ме глобиха три пъти в Лондон, изгорях с по 150 паунда, вече спрях да си хвърлям фасовете. Не съм се променила. Връщайки се в България, на летището, изхвърляйки си цигарата до кошчето, се наведох и я хвърлих в коша. Но първата ми реакция беше "Ох, аз съм тук в България, тук може всичко".

Ето и останалите откровения на Ивана:

За карантината
Пренаредих си мислите, гардероба, изчистих телефона от хора, които вече не искам да виждам. Отлагах да си направя личния ютуб канал и го направих. Казах искам го на обяд, подлудих целия си екип, обаче го имаше.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !