Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Кой е мистериозният мъж, дебнещ Джей Ло?

отпечатай новината

21.05.2020 14:25 | Видян 1016 пъти

Кой е мистериозният мъж, дебнещ Джей Ло?

Филмите на ужасите имат няколко клишета, които неизменно присъстват в почти всяка продукция от въпросния жанр... Първо, главната героиня задължително трябва да влезе сама в мрачното мазе на къщата, проверявайки каква е причината за смразяващия кръвта шум, който се носи от него. Второ, стряскащите писъци настъпват веднага след като единствената крушка в помещението изгасне или мистериозно се пръсне на парчета. Трето, преди да бъде нападната в собствения си дом, нищо неподозиращата жертва винаги отваря шкаф или гардероб, а затваряйки го, вижда отражението на нападателя върху огледалото на вратата му.

Има още безброй образци за това, че повечето хорър ленти вървят по едни и същи утъпкани пътеки, но последният пример, който ще дадем, е следният: мигът на прозрение, в който основното действащо лице разбира, че е преследвано и го грози опасност, настъпва след като забележи загадъчна фигура, спотайваща се на фона на всички скорошни свои снимки. Точно като мистериозния мъж, появил се последното селфи, което Дженифър Лопес качи в личната си Инстаграм страница...

Наскоро певицата и актриса реши да публикува снимка, заснета в огледалото на личната си фитнес зала, която се намира в нейното жилище в Маями. Именно там е латино дивата от самото начало на обявената в Америка карантина. Първоначално погледът на зрителя бива привлечен от прекрасната фигура на звездата, която е облечена в екип с камуфлажен десен, състоящ се от късо спортно бюстие, разкриващо стегнатия ѝ корем, и клин.

Но ако човек откъсне очи от изпълнителката на "Love Don"t Cost A Thing" и се вгледа по-обстойно в изображението, чието послание гласи "Ако не те предизвиква, значи не те променя", ще забележи, че на него има нещо наистина необичайно и донякъде смущаващо. Над дясното ѝ рамо се подава главата на непознат човек, който сякаш носи маска.

Този факт не убягна на последователите ѝ в социалната мрежа, които изразиха притеснението и загрижеността си в коментарите към кадъра.

"Кой стои зад теб?", "Виждате ли мъжа с маската?" и "Всичко наред ли е?" са само част от въпросите, редящи се в платформата.

Загадката доби толкова големи мащаби, че американската преса реши да проучи случая и да се свърже с близки на Дженифър и Алекс, за да разбере повече за образа, забелязващ се на фотографията.

В крайна сметка се оказва, че няма повод за тревога.

"Докато Джен е във фитнес залата, Алекс провежда видео разговор на компютъра си. Офисът му е точно до помещението, в което се намира Лопес. Ако се вгледате наистина внимателно, ще забележите ръкава на тъмносинята му риза, подаващ се от завесата на прозореца. Лицето на човека, който се вижда на снимката, всъщност е върху екрана на компютъра", разкрива източник на E!News, допълвайки, че мъжът не носи маска, а е сложил ръка върху устата си.

След думите му феновете на холивудската знаменитост със сигурност се успокоиха, че тя не е жертва на вманиачен по нея преследвач, влязъл със взлом в къщата ѝ.

Междувременно стана ясно, че певицата и бившият бейзболист сса решили да отложат сватбата си, която трябваше да се състои през това лято. Източникът на медията каза, че всички гости са били уведомени, че засега събитието се отменя. Плановете на двойката са били да сключат брак в Италия в края на жаркия сезон.

"Не знам какво ще се случи сега. Не мога да говоря за конкретни дати", сподели годеницата на Родригес по време на виртуалното си гостуване в шоуто на Елън Дедженеръс.

Източник: Dir.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !