Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Заради изолацията: Кейт Мидълтън сама подстригала децата

отпечатай новината

29.05.2020 12:26 | Видян 1052 пъти

Заради изолацията: Кейт Мидълтън сама подстригала децата

Кейт Мидълтън била принудена да подстриже сама децата си по време на изолацията заради пандемията. Това твърди източник на „The Sun“, близък до кралското семейство. Подобно на всички нас, херцогинята на Кеймбридж решила да не посещава любимия си салон, нито да вика фризьор у дома.

Кейт и съпругът ѝ Уилям, заедно със своите малчугани, са се самоизолирали в дома си в Норфолк, където имали на разположение голям брой помощен персонал. От тях бавачката Мария ги насърчила да се подстрижат сами.

„Кейт със сигурност би подстригала косата на Джордж и Шарлот, тъй като тя е много компетентна и те са свикнали да им правят прически у дома“, коментира източникът пред изданието.

Освен че може да готви отлично, Кейт е научила доста за подстригването от своята майка Керъл Мидълтън, която се справяла сама с машинката, когато косата на мъжа ѝ била за подрязване.

Източникът коментира още, че най-лесен за подстригване е големият принц Джордж. От друга страна косата на сестра му Шарлот е на черта и е лесно да се оформи.

Децата на Кейт и Уилям биват подстригвани обикновено в двореца Кенсингтън, където ги посещава стилистът Ричард Уорд. Тъй като той не можел да практикува заради взетите мерки на Острова, херцогинята на Кеймбридж извадила своя комплект за подстригване, а испанската ѝ бавачка я наставлявала и ѝ помагала.

Междувременно, докато всички бяха изолирани у дома, Кейт изпълняваше част от ангажиментите си онлайн. По време на своите включвания по интернет се видя, че тя е с боядисана коса, чийто цвят най-вероятно е постигнала сама.

Източник: tialoto



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !