Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Кейт Мидълтън в капана на кралските задължения след напускането на Меган и Хари

отпечатай новината

29.05.2020 13:45 | Видян 1654 пъти

Кейт Мидълтън в капана на кралските задължения след напускането на Меган и Хари

Източници на списание Tatler разкриват, че Кейт Мидълтън се чувства като в капан, след като Меган и Хари се отделиха от кралското семейство.

Въпреки че близки на херцозите разкриват, че след преместването на младата двойка в Америка Кейт и Уилям са успели да подобрят отношенията си с тях, в семейството продължава да има проблеми заради радикалната промяна.

След като Меган и Хари се отказаха от задълженията си към фамилията, техните ангажименти бяха прехвърлени върху Мидълтън и принца. Същевременно заради коронавируса те са поели и част от задълженията на кралицата, която следва всички препоръки на докторите и се изолира с принц Чарлз от началото на пандемията.

С всички нови отговорности Кейт започва да се чувства “уморена и като затворена в капан”, разкриват от Tatler, които посветиха новия си брой на херцогинята.

“Разбира се, тя продължава да се усмихва и да се облича красиво, но го прави с нежелание. Работи толкова усърдно като CEO, но е лишена от всякакво време за празник и почивка”, споделя приятелка на Катрин.

Според друг източник на изданието двамата с Уилям са притеснени, че допълнителните им ангажименти ще намалят още повече времето с трите им деца.

Източник: missbloom

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !