Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Мадона с патерици на протест в Лондон

отпечатай новината

09.06.2020 12:29 | Видян 1158 пъти

Мадона с патерици на протест в Лондон

Кралицата на попа Мадона е била забелязана да се подпира с патерици на протест в Лондон в подкрепа на движението "Животът на чернокожите е от значение" (Black lives matter), съобщи Daily Star. 61-годишната певица прибягва до помощните средства, след като наскоро претърпя операция на коляното заради падане от сцената през март по време на турнето си Madame X.

Снимки и видеа от участието на Мадона във вчерашния лондонски протест се завъртяха из социалните медии, след като звездата беше разпозната да скандира лозунги сред тълпата. На кадрите тя е с тениска с мотото на движението и тъмни слънчеви очила.

Сред потребителите на Туитър не липсваха такива, които изразиха недоволството си от Мадона. "Къде беше тя през последните четири години? Тя не е по-добра от някоя инфлуенсърка в Тик Ток", заявява критично настроен ползвател на социалната медия. "Активното участието в протест е по-добро от нищо", написа в отговор друг потребител.

Мнозина се изказаха и в подкрепа на Мадона. "Като привилегирована бяла жена тя е направила изключително много за чернокожата общност" и "Мадона е на 61 години, с патерици, възстановява се от операция. Въпреки това е тук, както е била винаги. Тя не носи луксозни дрехи, които да я открояват. Мадона просто е едно човешко същество сред други човешки същества", гласят одобрителните коментари.

Мадона не е единствената знаменитост, която подкрепя протестите с лично участие в тях. Малко по-рано на митинг в Чикаго е бил забелязан и рапърът Кание Уест. Той се движел заедно с група възпитаници на чикагско държавно училище, което преди инцидента с Джордж Флойд било сключило договор за охрана с полицейско управление в града.

Източник: Monitor
Снимка: Туитър

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !