Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Майката на Меган се мести при тях

отпечатай новината

18.06.2020 11:59 | Видян 1008 пъти

Майката на Меган се мести при тях

След като се завърна в САЩ, Меган Маркъл смяташе, че ще е близо до своите близки, но пандемията от коронавирус промени първоначалните ѝ планове.

Все пак херцогинята на Съсекс реши да покани майка си Дория Рагланд да живее в дома, в който пребивава с принц Хари на стойност 18 милиона долара, който е собственост на продуцента Тайлър Пери, съобщава „Daily Mail“.

63-годишната Дория ще изпълнява длъжността като „неофициална детегледачка“ за внука си Арчи и ще помага на двойката да си стъпи на краката в САЩ.

Принц Хари и Меган Маркъл в момента разглеждат варианти за свой дом в Калифорния, който да си купят и един от критериите, на които обръщат сериозно внимание е да има допълнителна къща, в която да живее майката на Меган.

„Дория Рагланд има своя квартира. Тя има прекрасни отношения с принц Хари“, добавил източник пред „The Sun“. Друг източник добавил, че Меган иска да е близо до майка си, тъй като тя е най-голямата ѝ опора и близък човек, на когото може всичко да довери.

Освен това Дория е много независима жена и според източници прави всичко възможно нейното присъствие да не влияе на живота на Меган и Хари.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !